
Razvili majstori za majstore

Razvili majstori za majstore
Iznimna kvaliteta, inovacija, neograničenost, tehnologija i dizajn. To su osnovna obilježja koja Monolitha čine onime što on danas predstavlja. Ovaj kamado roštilj projektiran i dizajniran je u Njemačkoj i razvio se u globalno najinovativniji roštilj na drveni ugljen. Ovaj high-end kamdo zadivljuje svoje fanove širem svijeta nevjerojatnom preciznošću, bezbrojem mogućnosti postavljanja i jedinstvenim kulinarskim rezultatima.
Nova era keramičkog roštilja

Nova era keramičkog roštilja
Monolith je puno više od roštilja; Monolith je način života. Svakodnevno naši entuzijastični fanovi iz cijeloga svijeta objavljuju svoja fantastična kulinarska djela na socijalnim mrežama i žive taj pokret Monolith roštilja: meso, pizza, veggie, kruh, pasta… tajna uspjeha uvijek je ista: zaklopi, otvori – i uživaj u savršeno pripremljenim delicijama.
Savršen roštilj za savršene rezultate

Savršen roštilj za savršene rezultate
Monolith je sinonim za rasplamsalu strast, a to se odražava i u kvaliteti naših roštilja. Kontinuirani razvoj naših sustava i materijala koje koristimo Monolitha čine dugovječnim visokokvalitetnim proizvodom. Tako Monolith dolazi s limitiranim doživotnim jamstvom koje ti pruža pouzdanost i sigurnost u svim životnom okolnostima.
Velika slika 100% bottom

1. IZRAVNO
Učini to kao profesionalac i roštiljaj izravno nad užarenim ugljenom. Pri tome možeš koristit rešetku od plemenitog čelika ili onu od lijevanog željeza. Svejedno koju postavku ćeš odabrati, vrućina užarenog ugljena tvom će mesu dati optimalan okus.
2. NEIZRAVNO
Ovdje Monolith pokazuje svu svoju raskoš. Čim se deflektor kamen objesi o vatreni obruč i time pozicionira iznad užarenog ugljena, toplina počinje kontrolirano cirkulirati uz stjenku roštilja. Neizravna toplina osigurat će lagano i nježno kuhanje ili pečenje mesa, ribe, peradi, povrća…
3. KRUŠNA PEĆ
Na opcionalnom pizza kamenu pripremit ćeš pizzu vrlo tankog i neodoljivo hrskavog tijesta kao da je pečena u talijanskoj krušnoj peći. Prilagodi željenu temperaturu sve do 400 °C. Savršene rezultate postići ćeš i sa slanim tortama, focacciom, kruhom, pa čak i kolačima.