NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje po predračunu – Ako ste se odlučili za plaćanje po predračunu, na vašu elektroničku adresu poslat ćemo ponudu sa svim podacima za plaćanje. Po primitku sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslana na adresu koju ste prijavili za dostavu.
Plaćanje karticom – Za plaćanje kartcom neophodna je registracija na webshopu. Plaćanje karticom vrši se preko PayWay sustava tako da Prodavatelkj niti u jednom trenutku ne raspolaže s vašim podacima s kartice. Moguće je plaćanje karticom odjednom ili na rate. Popis kartica koje primamo naveden je na dnu stranice. 

Sve do potpunog plaćanja proizvoda iz pojedinačne narudžbe, naručeni proizvodi ostaju u vlasništvu Prodavatelja čak i onda kada su već bili dostavljeni kupcu. Ukoliko se kao način plaćanja izabere kreditna kartica, a u slučaju neuspješnosti izvedbe plaćanja iz bilo kojeg razloga, kupac se obvezuje podmiriti svoju obvezu plaćanja kupovine naručenih proizvoda na jedan od drugih ponuđenih načina u roku 5 dana od primitka poziva. U slučaju neplaćanja odnosno nepotpunog plaćanja, Prodavatelj ima pravo od kupca zahtijevati vraćanje proizvoda u besprijekornom stanju (proizvodi moraju biti nerabljeni, neoštećeni i u originalnoj neotvorenoj ambalaži). Prodavatelj izdaje račun elektronskim putem (e-mail) koji je važeći dokaz za pritužbe i servis u jamstvenom roku.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK